Διαδικτυακό σεμινάριο OpenAIRE "Η πορεία της Ανοικτής Επιστήμης στην Ελλάδα και στην Κύπρο: τοπικές πρωτοβουλίες και επόμενα βήματα" , 4 Μαΐου 2023, 11.00 π.μ.

Οι εκπρόσωποι του OpenAIRE σε Ελλάδα και Κύπρο συνεχίζουν την διοργάνωση διαδικτυακών σεμιναρίων με θέμα την Ανοικτή Επιστήμη και το Ευρωπαϊκό Νέφος Ανοικτής Επιστήμης - EOSC.

Το Ερευνητικό Κέντρο Αθηνά και η Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου της Κύπρου σας προσκαλούν να λάβετε μέρος στο webinar που θα πραγματοποιήσουν την Πέμπτη 4 Μαΐου 2023 στις 11.00 π.μ. Σκοπός του διαδικτυακού σεμιναρίου είναι να ενημερώσει για τους τρόπους με τους οποίους η Ανοικτή Επιστήμη έχει εφαρμοστεί στα ερευνητικά οικοσυστήματα της Ελλάδας και της Κύπρου, με έμφαση στις εξελίξεις του τελευταίου έτους και σε επερχόμενες δράσεις. Στις προσπάθειες αυτές έχει υπάρξει σημαντική η συμβολή Εθνικών Πρωτοβουλιών, όπως η Ελληνική Πρωτοβουλία για την Ανοικτή Επιστήμη (ΕΠΑΕ) και η Άτυπη Συμβουλευτική Ομάδα για την Ανοικτή Επιστήμη στην Κύπρο.

Ημέρα: 4 Μαΐου 2023

Ώρα: 11πμ Ελλάδας

Γλώσσα: Ελληνικά

Εάν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε το webinar “Η πορεία της Ανοικτής Επιστήμης στην Ελλάδα και στην Κύπρο: τοπικές πρωτοβουλίες και επόμενα βήματα”, συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής (εδώ).

Ο σύνδεσμος για την πλατφόρμα παρακολούθησης θα αποσταλεί μια μέρα πριν την πραγματοποίηση του webinar σε όσες/ους έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Mε τη λήξη του webinar θα διαμοιραστούν σε όλους τα αρχεία της παρουσίασης και η βιντεοσκόπηση.

Για ερωτήσεις και περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

      - Ελλάδα openaire<στο>athenarc.gr 

      - Κύπρος openaire-cy<στο>ucy.ac.cy